Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ.


        






                           
             ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ.
                               
            «Ο αγώνας συνεχίζεται!»



        

        Γράφει
 ο Μαθηματικός                             
Βασίλης  Στ. Μπούζιος              
   
Αγαπητές φίλες και φίλοι.

 Θα ήθελα να απευθυνθώ :
 Στις  γιαγιάδες με τα τσεμπέρια και τις καμπούρες και στους  παππούδες με τις τραγιάσκες και τα ροζιασμένα χέρια , που όργωσαν με τα νύχια τους την ευλογημένη Ελληνική γη και δημιούργησαν μια άλλη Ελλάδα, μια περήφανη Ελλάδα,  που όμως μερικά βουτυρόπαιδα  του Κολωνακίου , που δεν τιμούν τα παντελόνια που φοράνε , την κατάντησαν στο σημερινό  χάλι και εξευτελισμό.
Στους ξωμάχους και απόμαχους της ζωής , που είδαν τις συντάξεις τους να εξανεμίζονται και να μην μπορούν να αγοράσουν ούτε τα φάρμακα τους , οδηγούμενοι έτσι στον αργό αλλά σίγουρο θάνατο τους .
Σε όλες και όλους  τους  εργαζόμενους , τους εργάτες , τους αγρότες και  τους υπαλλήλους του ιδιωτικού και του δημόσιου φορέα που αναγκάζονται να δουλεύουν διπλό και τριπλό μεροκάματο για να τα βγάλουν πέρα.
Στην περήφανη Ελληνίδα μητέρα σε όλα τα χωριά του δήμου μας, που δεν μπορεί πια να βρει λίγο γάλα για  να μεγαλώσει τα παιδιά της .
Σε όλους τους εκπαιδευτικούς  που κτυπιούνται αλύπητα από την τρομοκρατία του υπουργείου παιδείας και από τους ντόπιους διορισμένους τοποτηρητές τους , για διαθεσιμότητες και απολύσεις.
Και θερμά να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με τίμησαν για τον πολύ μεγάλο και αυθόρμητο αριθμό ψηφοδελτίων που μου χάρισαν στις πρόσφατες εκλογές και τους υπόσχομαι ότι θα σταθώ δίπλα τους σε όλους τους δίκαιους αγώνες τους ,τις πλατείες , στα πεζοδρόμια και στους χώρους δουλειάς με όσο φόρο αίματος και αν αυτό απαιτήσει.
       

Ο Βασίλης έβγαζε δόλωμα από το ποταμάκι και φώναξε . Η Φύση μεγάλε … Σε λίγο θα πουληθεί έναντι πινακίου φακής .

Θα μου επιτρέψετε να ισχυριστώ ότι τον όρο  « αυθόρμητο αριθμό ψηφοδελτίων » , τον χρησιμοποιώ  γιατί με πολύ υπερηφάνεια μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν πρότεινα ποτέ σε κανένα να με ψηφίσει και δεν μοίρασα ούτε ένα ψηφοδέλτιο , γιατί  θεωρώ ότι η ψήφος για κάθε άνθρωπο είναι ότι ιερότερο έχει , ανώτερη ακόμα και από αυτή την ταυτότητα του. Επομένως δεν έχω το δικαίωμα να ζητήσω από κανέναν κάτι που εγώ θεωρώ εθελοντική προσφορά.
Τέλος , σχετικά με το κλίμα που επικράτησε στις πρόσφατες εκλογές και τα αποτελέσματα τους έχω να τονίσω στον αθώο και απονήρευτο ψηφοφόρο  ότι :
 «  Σου είπαν ψέματα πολλά
Και αύριο ψέματα ξανά θα σου πουν
Ψέματα σου λένε οι εχθροί σου
Μα και οι φίλοι σου με ψεύτικες αλήθειες σε κοιμίζουν »
Γι” αυτό
Αντισταθείτε
σ” αυτόν που χαιρετάει απ” την εξέδρα ώρες ατελείωτες τις παρελάσεις
Αντισταθείτε
σ” όλους αυτούς που λέγονται μεγάλοι στις μουσικές τα τούμπανα και τις παράτες
σ” όλα τ” ανώτερα συνέδρια που φλυαρούνε στις κολακείες, τις ευχές, στις τόσες υποκλίσεις.
Αντισταθείτε
Με  τιμή   
Βασίλειος Μπούζιος      Αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του Μπιλ !!      astrosnews.gr/Μαΐου 20, 2014

Σχόλια Π. Ι.Δ. Βλαχάκη.

►σ1 Ο Βασίλης δεν θα μπορούσε να γράψει άλλα. Γόνος αγωνιστή πριν το 1821 στα γονίδια του έχει τον αγώνα, την τιμιότητα και την ανιδιοτέλεια. Μεγάλα μυαλά σε στενό τόπο με μικρούς ανθρώπους. Χαρά στο κουράγιο σου.
►σ2 Το γείτονα μου στο Γιαλό το γνώρισα καλύτερα όταν αδιόριστος πήγαινε με το σταυρό στο χέρι και έκανε μαθήματα μαθηματικών για τα προς το ζην. Ούτε το πακέτο τον Άσσο δεν είχε να αγοράσει και απο φιλότιμο δεν ..άστο καλύτερα !!!! Περίμενε με υπομονή και αξιοπρέπεια  την Επετηρίδα,τη σειρά του να διοριστεί στη Δ. Μακεδονία. Προσωπικά δεν μου πείρε ούτε μια δραχμή !!! Με έβλεπε που ξεφόρτωνα φορτηγά και πέρναγα κατάκοπος.... Μου χάρισε μάλιστα και το << Κοινωνικό Συμβόλαιο>> Αντί  να διαβάζω τα μαθήματα … Αιθεροβάμονες είμαστε Μεγάλε !! Καλαφάτισε το << Μαραμπού >> να πάμε για ψάρεμα να βλέπουμε τον Μεγάλο Πάρνωνα και να λέμε τα δικά μας.
►σ3 Όταν θα τους κατεβάσουν τα παντελόνια αρχίζοντας από την άλωση της γλώσσας και του πολιτισμού. Όταν θα πουληθούν οι παραλίες και δεν θα μπορούμε να πλησιάσουμε . Όταν οι νέοι μας μαραζώσουν από την ανεργία. Όταν οι συνταξιούχοι θα τινάξουν τα πέταλα τους. Όταν εμείς δεν θα λάβουμε σύνταξη . Όταν, Όταν…. τότε μπορεί να ξυπνήσουν οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου